Cel mai frumos cuplu de la HOLLYWOOD așteaptă un copil!

Distribuie

S-au cunoscut în timpul filmărilor de la „The Green Lantern”, pe când actorul era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar de doi ani formează cel mai frumos cuplu de la Hollywood.

Vedeta serialului „Gossip Girl”, Blake Lively, și Ryan Reynolds sunt mai fericiți ca niciodată. După doi ani de la căsătorie, aceștia au o veste extraordinară de împărtășit cu fanii. Ei vor avea un copil peste câteva luni, iar Blake a fost cea care a dat această veste mare, pe site-ul său.

„Ne-ar plăcea să avem o familie numeroasă” spunea Ryan (37) anul trecut. 

„Venim din familii mari, părinţii mei au patru copii, ai lui Blake au cinci. Mulţi cred că e nebuneşte, dar vom ştia asta când vom fi acolo, nu? Vom trece prin emoţiile acelea foarte fericiţi, cred”. 

Şi iată că aşa e, la doar câteva săptămâni de când actriţa declarase şi ea pentru numărul de august din Vogue: “Ryan va fi un tată extraordinar, un lider şi un patriarh – e menit să fie toate acestea. Faptul c-a trăit atât de multe înainte să fim împreună l-au realizat. Îmi împărtăşesc viaţa cu persoana care a devenit şi creştem împreună de acum”.

Blake a dezvăluit pe site-ul său și o fotografie cu burtica și cu felicitări pentru femeile care sunt însărcinate și simt acest miracol al naturii, informează harpersbazaar.com.

ro.celebrity.yahoo.com


Distribuie
..