Complet GOALĂ, la 34 de ani! Uite cum pozează cel mai bine plătit model din lume! FOTO

Distribuie

Cel mai bine plătit model din lume a pozat nud pentru a marca încheierea unei cariere de succes. Gisele Bundchen nu va mai defila pe podium, dar va continua să apară în ipostaze incendiare în reviste.

Gisele Bundchen (34 de ani) marchează încheierea carierei de manechin cu un pictorial nud în numărul din luna mai al revistei Vogue Brazilia. Manechinul a publicat, pe pagina de Instagram, coperta respectivei publicaţii, scrie libertatea.ro.

Gisele Bundchen nu va mai apărea pe podium

După 20 de ani de activitate pe podium, cel mai bine plătit model din lume a decis să retragă din lumea modei şi să dedice familiei. Gisele Bundchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady din anul 2009. Cei doi au împreună doi copii: pe Benjamin (cinci ani) şi pe Vivian, de doi ani.

Gisele Bundchen, cel mai bine plătit manechin de podium

Brazilianca Gisele Bündchen a ocupat, în 2014, primul loc în topul celor mai bine plătite fotomodele din lume, pentru al optulea an consecutiv. Supermodelul a câştigat din contractele de imagine, cât şi din propriile afaceri, 47 de milioane de dolari într-un singur an.

 


Distribuie
..