Cel mai așteptat cuplu! Ben Affleck și J.Lo, din nou, împreună

Distribuie

Anunțul oficial al lui Ben Affleck că divorțează după un mariaj de 10 ani de Jennifer Garner a aruncat rețelele de socializare în aer. Fanii acestuia au început imediat să speculeze că acum că va fi un bărbat singur va putea să formeze din nou un cuplu cu Jennifer Lopez, care e, de asemenea, singură.

Fanii actorului nu-și mai încap în piele de fericire. Aceștia au luat cu asalt rețelele de socializare, unde au început să comenteze că în sfârșit celebrul cuplu Jennifer Lopez și Ben Affleck, cunoscut drept Bennifer,   ar putea deveni din nou realitate. 

„Deeeci, acum că Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt amândoi singuri, asta înseamnă că Bennifer ar putea să revină”, a scris entuziasmat un fan. 

Asta, cu atât mai mult, cu cât frumoasa artistă, imediat după anunț a postat pe Twitter o imagine cu ea singură, cu textul „fericire”, gestul ei fiind interpretat, de asemenea, de fani, ca un mesaj codat către fostul ei logodnic. 

Jennifer a declarat în nenumărate rânduri că Ben Affleck a fost marea ei iubirea și că nu l-a uitat niciodată, afirmațiile ei stârnind furia soției actorului, Jennifer Garner.

 

 libertatea.ro


Distribuie
..