Cea mai POPULARĂ fotografie de pe Instagram a lui Kanye West şi Kim Kardashian| FOTO în articol

Distribuie

O fotografie de la nunta rapperului Kanye West cu Kim Kardashian, în care cei doi se sărută, a devenit cea mai apreciată imagine postată pe platforma Instagram.

Fotografia, care îi înfăţişează pe Kim Kardashian şi Kanye West sărutându-se, la ceremonia care a avut loc pe 24 mai, în Florenţa, Italia, a strâns peste 1,9 milioane de like-uri de când a fost publicată pe platforma Instagram, pe 27 mai, notează libertatea.ro.

Astfel, fotografia a depăşit „recordul” deţinut pe această platformă de o fotografie cu Justin Bieber şi Selena Gomez, care are peste 1,8 milioane de aprecieri.

Kim Kardashian, care a adăugat numele West la profilul său de pe platforma Instagram, a publicat, de asemenea, o fotografie în care tinerii căsătoriţi se ţin de mână în timp ce se plimbă pe o alee, care are peste 1,5 milioane de aprecieri.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, s-au căsătorit pe 24 mai, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al XVI-lea, iar luna de miere au petrecut-o în Irlanda.


Distribuie
..