Ce stil vestimentar adoptă bărbaţii celebri din Moldova. GALERIE FOTO

Distribuie

Stilul vestimentar este o carte de vizită pentru un bărbat, mai ales dacă mai are statutul de vedetă. Celebritatea impune în sine angajamentul de a avea o imagine perfectă şi un outfit la patru ace. Ionel Istrati, Igor Cuciuc, Ion Suruceanu, Adrian Ursu, Eugen Doibani sunt doar câteva dintre celebrităţi care pun preţ pe aspectul fizic. Stilul acestora este original şi reflectă personalitatea fiecăruia.

Adrian Ursu nu este stabil în stilul vestimentar. Artistul apare deseori la evenimente în costume, însă în viaţa de zi cu zi acesta adoptă un stil mai practic.


Ionel Istrati s-a făcut remarcat cu imaginea de bad boy, despre acest lucru vorbeşte şi stilul său vestimentar, însă uneori interpretul face furori, purtând costume elegante.


Eugen Doibani(Natan), preferă să experimenteze cu ţinutele sale, astfel că acesta este fanul stilului modern.

Băieţii de la trupa Akord sunt foarte stilaţi şi apar în scenă de obicei eleganţi, purtând de cele mai multe ori costume. Zi de zi aceştia pot fi surprinşi în ţinute casual, însă la fel de stilate.


Igor Cuciuc apare de cele mai multe ori costum naţional, datorită genului de muzică pe care îl interpretază, însă în timpul liber interpretul poartă ţinute casual.

Ion Suruceanu este adeptul ţinutelor clasice şi elegante. Artistul poartă întotdeauna un costum cu o croială perfectă, asortată cu pălării.


Distribuie
..