CE SPUNE fiul Annei Lesko, la doar 1 an și jumătate! Fanilor nu le-a venit să creadă | VIDEO

Distribuie

Anna Lesko este cea mai fericită de când a devenit mămică. Venirea pe lume a lui Adam i-a schimbat radical viaţa, iar postura o prinde extrem de bine.

Cântăreaţa nu ratează nici o ocazie să publice imagini de vis cu micul Adam, iar astăzi ea a publicat pe internet un nou clip cu acesta. Micuțul Adam apare lângă frigider, întinzându-se spre pozele cu mama lui și ”discutând” cu tatăl lui. Acesta îl întreabă: ”Cum e mami?”, iar ceea ce răspunde micuțul pare a însemna ”Sexy”.

Unii dintre fanii Annei Lesko nu sunt însă prea încântați de cuvintele pe care cel mic le-a învățat de la o vârstă atât de fragedă. ”Ma-ntreb oare de ce nu l-a invatat sa spuna FRUMOASA, nu neaparat sexy, dar… ma rog…”, ”L-au invatat numai prostii!”, ”Puteau sa-l invete orice alt cuvant, dar nu sexy, ZANA, SUPER…”, spun admiratorii Annei Lesko.

Cântăreața s-a dedicat în ultimul an creșterii micuțului Adam și a fost o mămică perfectă. Artista și-a reluat activitatea concertistică la numai o lună de când a născut, dar a rărit concertele, astfel încât Adam să nu-i simtă lipsa.

libertatea.ro


Distribuie
..