Ce soţie frumoasă are PSY! Celebrul coreean îşi ţine familia în „secret” | VIDEO

Distribuie

Cântăreţul coreean PSY, devenit cunoscut în toată lumea ca interpret al melodiei „Gangnam Style”, îşi ţine familia departe de camerele de luat vederi şi vorbeşte foarte rar despre soţia sa.

Puţini sunt cei care ştiu că PSY este nu doar un artist arhicunoscut, ci şi un familist convins. Celebrul cântăreţ este însurat şi are gemene în vârstă de şase ani, dar vorbeşte foarte rar despre viaţa lui personală.

În urmă cu doi ani, el a mărturisit, într-un interviu acordat pentru BBC, cât de mult îl răsfaţă soţia lui, Yoo Hye Yeon, cu care este căsătorit de 10 ani.

„Este genul de soţie pe care şi-ar dori-o orice bărbat. Cu fetele stă mai mulţt soţia mea, iar eu zbor din ţară-n ţară”, a spus el.


PSY a devenit cunoscut în anul 2012, o dată cu melodia „Gangnam style”. Piesa a doborât recordul de vizualizări pe Youtube şi are, de trei ani, cele mai multe vizualizări pe Youtube (în prezent 2,4 miliarde). După un an, PSY a scos o altă piesă, Gentleman, care nu a cunoscut însă succesul avut de „Gangnam style”

libertatea.ro


Distribuie
..