Ce SCUMP se vinde SMILEY! Vezi CÂŢI BANI cere pentru o cântare şi cît de ALINTAT este

Distribuie

Indubitabil, Smiley este unul dintre cei mai carismatici şi cel mai căutat cântăreţ din România. Dar dacă vrei să îţi cânte Smiley, trebuie să fii plin de bani ca să ţi-l poţi permite, căci tariful lui ajunge şi la zeci de mii de euro.

Smiley a muncit din greu ca să ajungă ceea ce este azi: unul dintre cei mai solicitaţi artişti şi producători din România. Iar prezenţa lui în juriul unei emisiuni ce caută talente muzicale i-a adus un mare plus de imagine lui Smiley. Tocmai la fix pentru ca el să îşi poată mări tariful pentru showurile la care este invitat.

Astfel, cel mai mic preţ cerut de Smiley pentru un concert este de ”doar” 5500 de euro, iar tariful poate ajunge până la 10.500 de euro, în funcţie de locul concertului. Acestor sume li se adaugă şi costurile de transport, diurna şi cazare.Tarifele şi pretenţiile lui Smiley sunt următoarele:

– 5500 de euro pentru un bal al bobocilor şi o cântare în club,

-7500 un concert în aer liber

-10.000 de euro la o cântare în mall

-10.500 de euro concert privat

În plus, el mai cere să fie plătit cu 3 lei pentru fiecare kilometru mers până la destinaţie, o diurnă de 50 de lei de persoană pe zi pentru 16 oameni şi cazare la un hotel de minim patru stele, opt camere

 

libertatea.ro


Distribuie
..