Ce s-a întâmplat în FAMILIA REGALĂ imediat după moartea PRINŢESEI DIANA. Nimeni nu a ştiut asta până acum

Distribuie

După moartea tragică a prințesei Diana, care s-a stins în urma unui accident rutier, familia regală britanică s-a confruntat cu un val puternic de critici, printre ei și prințul consort Philip, soțul reginei Elisabeta, după cum arată o scrisoare a acestuia, către nepoata sa, prinţesa Margarita de Baden, ce a fost scoasă recent la licitație…

În scrisoare, care a fost trimisă la doar cinci zile de la accidentul în care soția lui Charles și-a pierdut viața, prințul Philip își arată supărarea în legătură cu faptul că fusese acuzat că a arătat insensibilitate după moartea „prințesei inimilor”. Philip îi povestește nepoatei sale cum l-a ajutat pe prințul Charles în a-i alina pe cei doi fii ai săi, William si Harry, în zilele de după tragicul accident. El spunea că acea perioadă a fost un adevarat „coșmar” pentru familia regală. „Am fost criticați și acuzați că i-am forțat pe cei doi prinți să meargă la biserică duminica, ziua în care a avut loc accidentul”, mai scrie printul Philip.

Prințesa Diana s-a căsătorit cu prinţul Charles în 1981. Cei doi s-au despărţit în 1992 şi au divorţat în 1996. Un an mai târziu, Lady Diana a murit, la 36 de ani, într-un accident rutier produs la Paris. Mașina în care se afla împreună cu iubitul ei, Dodi Al-Fayed, s-a izbit violent de un stâlp în tunelul de sub Pont de l’Alma, Paris. Accidentul a avut loc după ce cuplul părăsise Hotelul Ritz din Paris, fiind urmăriți de mai mulți paparazzi pe motociclete.

 

libertatea.ro


Distribuie
..