CE POFTE are graviduța Andra! Cântăreața nu s-a putut abține, chiar dacă era pe stradă

Distribuie

Andra este în culmea fericirii știind că peste ceva mai bine de 3 luni va deveni din nou mămică. Ea a ținut ascus faptul că este însărcinată și a dezvăluit secretul în abia a cincea lună de sarcină.

Andra a va aduce pe lume o fetiță pe care o va chema Ioana Maria, însă ea și Cătălin Măruță ”negociază” pentru încă un nume. Cântăreața are o sarcină ușoară, cel puțin până acum, dar nu rezistă însă la pofte. Ea a povestit un episod haios, întâmplat de curând.

”Eu sunt cam pofticioasă de felul meu, aşa că e destul de greu să văd multe diferenţe între starea obişnuită şi poftele de graviduţă! Da, am pofte, tânjesc după dulciuri. Într-o zi, am văzut pe stradă un copil mâncând o îngheţată, avea un cornet frumos, ca-n reclame. Am intrat în prima cofetărie şi mi-am luat îngheţată. Dar în general pot controla poftele, încă nu mă trezesc noaptea”, a declarat Andra.

Andra spune că nu va renunța la concerte dacă se va simți bine: ”Voi merge la concerte atâta timp cât mă voi simţi în stare să ofer un show bun, aşa cum aşteaptă publicul meu. Depinde cum mă simt. Dacă pot, eu sunt dispusă să cânt până în luna a noua. Medicii nu mi-au interzis, doar m-au sfătuit să mă menajez cât pot, să mă odihnesc şi să fiu prudentă în general”.

libertatea.ro


Distribuie
..