CE PĂRERE AI? Uite ce PROVOCARE le-a făcut Cătălin JOSAN vedetelor autohtone

Distribuie

Pe lângă faptul că este mega talentat, Cătălin Josan este şi foarte inteligent. De data asta a iniţiat o campanie cu sloganul #EUNUTAC. Despre ce este vorba, aflaţi în articolul de mai jos…

Pentru că îi pasă de ţara în care a crescut şi pentru că vrea să se dezvolte în ea, Cătălin a propus să facem un pas spre schimbare, să nu fim indiferenţi!
VEZI  dsespre ce este vorba:
Toți tac. Toți așteaptă. Toți se supun. 

Eu, omul de rând, sunt puterea supremă. 
Eu îmi decid viitorul și nu las pe nimeni să-l decidă pentru mine. 
Eu vreau ca jaful național să înceteze. 
Vreau ca investitorilor străini să nu le mai fie frică de corupție.
Eu vreau ca părinții și tinerii proaspăt ieșiți din școli să aibă un loc de muncă acasă, unul bine-plătit, legal și demn.
Eu vreau ca legile să funcționeze pe bune!
Acest lucru începe cu un procuror general incoruptibil, cu valori europene, astfel încât toți să fie egali în fața legii.
Eu vreau procuror general din afară.
Vreau justiție adevărată.
Eu, omul de rând, cer Președintelui Republicii Moldova, Parlamentului și Guvernului să nu-mi încalce drepturile constituționale.
Eu Nu Tac.
Eu nu aștept.
Eu nu mă supun.
###
Dau start campaniei ‪#‎EuNuTac‬, prin care îi provoc pe colegii mei de breaslă din RM să demonstreze că au coloană vertebrală și să nu tacă atunci când au posibilitatea de a schimba ceva, în special în ceea ce ține de formarea unei societăți civile active. Astfel, îi îndemn pe Nicolae BotgrosZdob si ZdubDan BalanMevv Official, Alex Calancea, Nicu Țărnă, Carla’s DreamsIon PaladiZinaida Julea, frații Advahov,Alexandru ManciuPasha ParfenySunStroke ProjectNelly CiobanuAdrian Ursu,Boris CovaliNatasha Gordienko și Ionel Istrati să răspundă la întrebarea: “Ce nu mai e acceptabil să se repete în Parlamentul și Guvernul RM și ce soluție propui?”


Distribuie