Ce fel de ȘEFĂ este Andreea Marin! O colegă din echipa ei spune ADEVĂRUL

Distribuie

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, a rămas celebră pentru emisiunea ”Surprize, surprize” și și-a păstrat reputația de ”Zână”.

O colegă din echipa ei, care a admirat-o ani de-a rândul până să apunce să lucreze cu ea, a dezvăluit cum este Andreea Marin în spatele micului ecran și cum lucrează cu oamenii, scrie libertatea.ro.

”Încă de când o urmăream la ”Surprize” îmi doream să fac parte din echipa ei. Pe atunci nu ştiam nici măcar cum se deschide un computer, dar ştiam că, dacă mi s-ar fi acordat şansa asta, aş fi fost foarte responsabilă, devotată şi aş fi învăţat. Iată că acum acest vis s-a realizat şi vă pot spune că este extraordinar să lucrezi cu ea. Pentru mine este o experienţă atât profesională, cât şi personală foarte importantă şi preţioasă. Ce am învăţat de la Andreea? Am învăţat să fiu foarte atentă la tot ceea ce fac, deoarece fiecare detaliu contează, am învăţat ce înseamnă o atitudine cu adevărat profesionistă, pentru că Andreea este o profesionistă desăvârşită, dar deschisă pentru a învăţa mereu ceva nou. Andreea nu pune funcţia înaintea omului, o admir şi apreciez pentru asta, dincolo de multe alte lucruri!”, a declarat Lilia Mîndru, colega vedetei, pentru promotime.md.


Distribuie