Ce face şi ce mănâncă pentru a arăta perfect? Nicoleta Nucă a dezvăluit secretele ei

Distribuie

Nicoleta Nucă a devenit celebră după ce participat la concursul „X Factor”. S-a calificat în finală, dar nu reuşit să câştige concursul. Cu toate acestea, Nicoleta a cucerit publicul încă de la prima sa apariţie pe scenă, atât prin vocea ei, cât şi prin felul în care arată

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars, Nicoleta Nucă a cântat ultima sa piesă şi vorbit sincer despre felul în care se menţine în formă. Cântăreaţa a mărturisit ce face şi ce mănâncă pentru a arăta perfect.

Întrebată dacă are pe cineva în viaţa ei, Nicoleta a răspuns ferm.

„Nu, sunt sigură. Nici bărbaţi, nici animale, sunt eu cu mine însămi. Sunt o fire foarte liniştită, merg la sală, îmi place să citesc, merg la film, să mă mai relaxez. Am făcut înot ca să trec peste fobia de apă. Avem fobie de când eram mică. Merg de 3-4 ori pe săptămână la sală, uneori şi zilnic. Vreau să îmi mai fac şi tatuaje, iar fiecare are câte o semnificaţie. Am pe mână ochiul lui Horrus, care se spune că te protejează cele rele.

Am tendinţe de îngrăşare. Dar am noroc îmi place în general alimentaţia sănătoasă, nu prea sărat, fără dulciuri. Uneori mai mănânc şi nesănătos, dar merg apoi la sală şi fac un antrament dublu,” a spus Nicoleta Nucă.

spynews.ro


Distribuie
..