Ce cadou „GROAZNIC” vrea să le moştenească Johnny Depp copiilor săi

Distribuie

Johnny Depp a dezvăluit recent gândurile sale despre moarte şi ce cadou „sinistru” vrea să lase copiilor săi ca moştenire. Cu fiecare an împlinit, actorul american preţuieşte tot mai mult fiecare moment din viaţă, însă are o concepţie bizară despre moarte. Dacă unii moştenesc avere, atunci excentricul actor va lăsa pentru copii săi tatuajele sale.

 „Este absolut grozav. Adică… te gândeşti în fiecare zi că e mare lucru că încă mai trăieşti. De fiecare dată când respiri este mare lucru. La 50 de ani zici «Sigur, de ce nu?»„, a declarat vedeta.

 Potrivit contractmusic.com Johnny Depp îşi doreşte ca tatuajele sale să fie conservate în formol şi expuse după moartea sa, pentru a le oferi copiilor lui o amintire.

Actorul de la Hollywood a declarat că totdeauna şi-a dorit să distreze oamenii, chiar şi după moartea sa, însă în prezent a ajuns la concluzia că ar prefera ca tatuajele de pe trupul său să fie conservate şi expuse.

(Iniţial mi-am dorit) să fiu aruncat de pe un munte în timp ce oamenii privesc cum ma prăvălesc. Unii s-ar putea distra aşa. Sau poate să îmi conserv câteva din tatuaje. Asta ar putea revoluţiona concepţia oamenilor despre posteritate… să iei tatuajele unui tip şi să le conservi în formol pentru a le arăta. Nu e o chestie de criminal în serie. Este foarte cool. Va puteţi imagina? Să întrebe cineva «Ce sunt astea?» «Sunt tatuajele tatălui meu»„, a dezvăluit actorul.

Johnny Depp  este unul dintre cele mai infuente vedete de la Hollywood. Actorul excentric  a jucat în filmele „Piraţii din Caraibe”, „Chocolat”, „Donnie Brasco” , „Jurnalul unui iubitor de rom”, precum şi „Alice în Ţara Minunilor”  şi alte producţii.


Distribuie
..