Ce a pățit ANTONIA, la două luni după naștere, este FOARTE TRIST

Distribuie

Antonia și Alex Velea trăiesc la intensitate maximă fiecare zi alături de fiul lor, micuțul Dominic, și se bucură de evoluția acestuia. Se pare însă că artista a întâmpinat ceva dificultăți, la scurtă perioadă după naștere.

Alex Velea și Antonia au devenit părinți la sfârșitul lunii decembrie 2014 și au fost în culmea fercirii. La scurt timp, după ce micuțul Dominic a venit pe lume, Alex a postat pe rețelele de socializare o imagine în care își hrănea băiețelul cu bineronul. Imediat, fanii au început să se întrebe de Antonia nu alăptează, iar răspunsul a fost dat chiar de cântăreț.

Se pare că frumoasa mămică a avut probleme si, potrivit lui Alex Velea, a făcut ceea ce popular se cheamă furia laptelui. Mamele care au întâmpinat această problemă știu că soluția cea mai bună este ca bebelușul să sugă în continuare. Antonia însă a preferat să înceteze să mai alăpteze.

 „Nu, nu mai alăptează Antonia. A făcut furia laptelui. Şi avea nişte ganglioane foarte mari la sânul drept şi s-a oprit” la Radio Zu.

libertatea.ro


Distribuie
..