Cât de FRUMOS! Iată CUM a fost cerută în CĂSĂTORIE o prezentatoare TV de la NOI! FOTO

Distribuie

Frumoasa prezentatoare a avut parte de o cerere în căsătorie originală, având în vedere că a avut loc în mai multe orașe europene și anume: Chișinău, Vatra Dornei, Budapesta, Viena, Munchen și Praga.

Chiar dacă sunt de şase ani împreună, Mircea, iubitul Stelei nu încetează să o surprindă plăcut. De data asta, a cerută în căsătorie şi a ales să o facă într-un mod inedit.

Una dintre cele mai matinale prezentatoare de la Publika Tv, Stela n-a ezitat nicio clipă să se împartă cu vestea cea mare pe pagina sa de facebook, unde a povestit cum a avut loc acest eveniment. Acum Stela nu mai este o burlăciţă, ci deja logodnica lui Mircea Sîrghi. 

„Pe 10 mai, de aniversarea a 35 de ani de căsătorie a părinților lui Mircea, Vera și Constantin, după muncă, înainte de călătoria noastră în Europa și de Ziua Europei am spus DA de acasă din Moldova, după care a urmat un DA la Vatra Dornei, Budapesta, Viena, Munchen și Praga. 
A fost o surpriză foarte neașteptată chiar și după relația noastră de 6 ani. Gândurile mele erau la bagaje și pregătiri în acea zi. Am să țin minte această zi toată viața mea, mai ales că fără să știu ce avea să urmeze…mi-am filmat propunerea la telefon crezând că e o felicitare pentru părinți :)))) Așa a început totul…îl iubesc enorm ♥”- a scris Stela pe pagina sa de socializare.


Distribuie
..