Căsătorie în secret. Vezi care vedete au avut o nuntă ascunsă de ochii lumii

Distribuie

Atunci când o celebritate se căsătore?te, nunta ei devine un eveniment foarte urmărit de centrul mediatic. Paparazzi fac orice pentru a obţine imagini ale cuplului sau ale oaspeţilor, iar secretele despre ceremonie şi recepţie se scurg peste tot on-line. De aceea, unele celebrităţi decid să se căsătorească în secret, fără a informa pe cineva din mass-media şi fără să spună nici măcar oaspeţilor lor de ce sunt invitaţi la o petrecere specială!

 
1. Julia Roberts este una dintre vedetele care s-a căsătorit în secret, cu cameramanul Danny Moder, în 2002. Cuplul a avut o ceremonie de modă veche la ferma  din New Mexico, iar oaspeţii au crezut că  trebuie sp participe la o petrecere de 4 iulie în acea noapte.  Imaginează-ţi surpriza lor, atunci când au aflat că era nunta lui Julia şi Danny!

2. Javier Bardem şi Penelope Cruz nu au recunoscut  relaţia lor până după ce s-au casatorit în linişte în Bahamas în 2010. Cei doi se întâlneau din anul 2007, dar au fost foarte stricţi cu privire la informaţiile despre relaţie  atunci când a venit vorba de mass-media.
3.  Daniel Craig a păstrat relaţia lui cu actriţa Rachel Weisz foarte secretă, iar cuplul a surprins pe toata lumea atunci când a fost anunţat că s-au căsătorit în iunie 2011. Doi prieteni şi copiii lor din relaţiile anterioare au fost oaspeţii de la ceremonie. Cei din mass-media au fost surprimşi să afle că ei se întâlneau, cu atât mai mult că cele două staruri s-au căsătorit.

4. Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în secret, în 2008, după luni de speculaţii cu privire la relaţia lor. Cei doi au avut o ceremonie mică şi apoi o petrecere privată în apartamentul lor din New York,iar  Beyonce nu a arătat inelul de logodnă până după ce ceremonia a avut loc.

5. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a spus oaspeţilor că vor participa la o petrecere de absolvire a prietenei lui, Priscilla Chan, când i-a invitat la o petrecere în curte în 2012. Într-adevăr, Zuckerberg şi dr. Chan s-au căsătorit în secret în faţa oaspeţilor doar după ce a absolvit Priscilla!

6. Reese Witherspoon se întalnea cu actorul Jake Gyllenhaal de mulţi ani înainte de a se desparţi, de aceea atât de mulţi au fost surprinşi de căsătoria ei rapidă şi secretă cu agentul ei Jim Toth în martie 2011. Cuplul pare foarte fericit împreună şi a  adus un copil pe lume, în plus faţă de cei doi copii din prima căsătorie a vedetei cu actorul Ryan Phillipe.

7. Cel mai recent,  Kate Winslet s-a căsătorit în secret cu Ned Rocknroll, nepotul miliardarului Richard Branson, fără să alerteze mass-media despre planurile lor. Acest lucru a fost după  2010, de la divorţul cu regizorul Sam Mendes şi în timp ce mariajul ei a fost foarte liniştit, s-a raportat la vechiul ei prieten, Leonardo DiCaprio.

Tu ţi-ai dori o nuntă fastuasă, despre care să se vorbească peste tot sau ai alege să te căsătoreşti modest?


Distribuie