Casa Regală a trecut pe lângă o mare TRAGEDIE! Ce era să se ÎNTÂMPLE CU PRINȚUL WILLIAM

Distribuie

Prințul William și tatăl lui, Prințul Charles, au fost ținta unui asasinat din cauză că nu aveau părul… roșu. Mark Colbourne, un britanic de 37 de ani, plănuia să îi omoare pe cei doi, pentru ca Harry, singurul membru al familiei Regale cu podoaba capilară roșcată să devină rege.

Colborne este acuzat de pregătirea unor actacuri teroriste și audiat la tribunalul londonez Old Bailey. Omul deținea în locuința sa înscrisuri în care afirma că intenționa să ucida oameni cu „părul închis la culoare”, în 2014. În luna iunie a aceluiași an, bărbatul a fost arestat.

Potrivit procurorilor, Colborne se simțea „marginalizat de societate fiindcă este alb și are părul roșcat”.

„Vreau represalii masive, un atentat terorist de masă care va atrage atenția asupra suferinței noastre, nu numai a mea, ci a tuturor confraților din lumea intreaga. Vreau ca lumea să asiste la metamorfoza mea, de la un reprezentant al acestei biete comunități de roșcați care este în mod constant călcată în picioare la un terorist militar”, a scris el în mai multe notițe, în care mai declara că vrea să tragă „un glont în capul lui Charles”, fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a, primul in ordinea succesiunii la tronul britanic.

„Este protejat, dar nu prea mult. Mi-as sacrifica viața pentru un glonț. Să îi ucid pe Charles și pe William pentru ca Harry să ajungă rege”, a scris Mark, fără să știe faptul că William avea atunci un fiu care îl preceda pe Harry in ordinea succesiunii la tron.

libertatea.ro/


Distribuie
..