Carmen Electra arată TOT! Iat-o în ipostaze extrem de SEXY | FOTO în articol

Distribuie

Vedeta americană Carmen Electra, a fost protagonista unor scene de-a dreptul incitante. Şi nu este vorba despre vreo şedinţă foto sau despre vreo filmare profesionistă, ci despre o simplă ieşire în oraş, unde diva a arătat tot la toată lumea aflată în preajmă.

Vedeta a fost la un restaurant din West Hollywood. La coborârea din maşină, Carmen Electra a avut probleme cu rochia scurtă, pe care ea ştie de ce a mai şi ridicat-o un pic, astfel că i s-au văzut chiloţii minusculi, cu imprimeu animal print, în toată splendoarea lor, notează libertatea.ro

Şi de parcă asta n-ar fi fost de ajuns, Carmen EElectra a lăsat pe toată lumea cu gura căscată în momentul în care s-a dat jos din maşină. A purtat o rochie de culoare neagră, foarte scurtă şi foarte strânsă pe trup, pe sub care nu purta sutien, în ciuda faptului că ţinuta era trasnparenmntă în partea de sus.

Vedeta şi-a scos sânii voluptuoşi la înaintare, imaginea oferită fiind una de-a dreptul incitantă.

Din păcate pentru Carmen, care are un trup foarte bine făcut, aceasta nu şi-a arătat doar chiloţii şi sânii. La coborârea din maşină, i s-a văzut foarte clar şi celulita de pe picioare.


Distribuie