Bunăciunea asta îl vrea de soţ pe Marilyn Manson! FOTO în articol

Distribuie

Celebrul star rock Marilyn Manson a ajuns la vârsta de 46 de ani şi, în ciuda aspectului său “de speriat”, face furori în rândul femeilor. Acesta i-a căzut cu tronc unui superb fotomodel american, Laura Dore, care spune că nu se lasă până nu-i devine nevastă.

Tânăra, care este fotomodel în pictorialele destinate celor cu fetişuri sexuale, cât şi dansatoare de burlesque, este hotărâtă să îi pună celebrului rocker inima pe jar şi chiar să-i devină soţie. Laura a demarat un adevărat asalt la adresa lui Marilyn Manson şi îl bombardează pe reţeaua de socializare Twitter cu fel de fel de mesaje erotice, sperând că astfel îi va atrage atenţia, scrie libertatea.ro.

Dore susţine că e atât de fascinată de artist, încât visează că face sex cu el în toate poziţiile. Americanca are şanse mari să-şi ducă planul la final, având în vedere că Marilyn are o slăbiciune pentru fotomodelele de fetişuri sexuale, iar una dintre ele, Dita Von Teese, a reuşit să îl ducă în faţa altarului. Cei doi au divorţat în 2007, iar de atunci rockerul nu a mai avut nici o relaţie serioasă.


Distribuie
..