Brad Pitt apare într-un FILMULEȚ PORNO? Află tot adevărul de la una dintre fostele iubite

Distribuie

Timp de trei ani s-au iubit atât de mult, încât au apărut zvonuri cum că Brad Pitt și Gwyneth Paltrow ar fi făcut chiar un filmuleț împreună, în care apăreau făcând… sex. Actrița, care a divorțat recent de soțul ei, Chris Martin, după o căsnicie de 10 ani, a spus adevărul într-o emisiune televizată.

Între 1994 și 1997, Gwyneth Paltrow și Brad Pitt au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. Recent, în Cetatea Filmului au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi filmat în timpul unei partide de sex. Dacă actorul nu a avut nici o reacție, evitând să spună dacă informația este adevărată sau nu, Gwyenth a spart gheața recent și a vorbit deschis despre aceste zvonuri.

Într-o emisiune radio frumoasa actriță a negat informațiile, spunând că pe vremea când se iubea cu Brad nu a făcut asemenea înregistrări. „Știi ce e trist? Că ne-am iubit în zilele în care nu existau înregistrările pe care să le stochezi în telefoane”, a declarat Gwyneth, lăsând de înțeles că nu a realizat astfel de filmulețe cu Brad.

libertatea.ro


Distribuie
..