BOMBĂ în showbiz! S-a LOGODIT în MARE SECRET! Detalii despre nuntă

Distribuie

Bombă în showbiz! În urmă cu puţin timp, s-a făcut anunţul oficial iar vedeta a recunoscut că s-a logodit şi a dat primele detalii despre nuntă!

Vedeta ProTV, Laura Cosoi, s-a logodit. Fericitul este afaceristul Cosmin Curticapean. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă în această dimineață, pe blogul personal, scrie fanatik.ro.

Laura Cosoi (32 ani) s-a logodit zilele trecute cu iubitul ei, Cosmin Curticapen (38 ani).

„Am spus Da! Când m-am așteptat mai puțin, iubitul meu m-a cerut de soție. Din acest moment încep un nou capitol în viața mea, alături de bărbatul care mă face fericită!

Cosmin a ales cadrul perfect – biserica romano-catolică în care am fost botezată. Eram doar noi doi și în timp ce mă rugam, am auzit pe fundal melodia noastră. Am deschis ochii și în jur erau deja adunate familiile noastre. Printre lacrimi de fericire, sub privirile emoționate ale celor dragi, ținându-l de mână pe Cosmin, am spus Da!”. Acesta este mesajul pe care blonda l-a postat pe blogul ei.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme, iar Laura este mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta s-a iubit timp de mai mulți ani și cu Smiley, dar s-a despărțit de cântăreț din cauza faptului că ea și-a dorit să treacă într-o nouă etapă a relației, cu familie și copii, iar cântărețul își dorea o relație liberă.

Laura și Cosmin sunt împreună din 2012. El deține cinci firme dintre care două în București, în domeniul comunicațiilor. Conduce un Maserati, clienții acestui brand fiind exclusiviști.

 


Distribuie
..