Bombă în showbiz! Formează din nou un cuplu, la 26 de ani de când au divorțat

Distribuie

După despărţirea din luna iunie a lui Sean Penn de Charlize Theron, Madonna a spus că nu se va lăsa până nu îl va recuceri pe fostul ei soţ, ceea ce se pare că a şi reuşit.

Madonna şi Sean Penn formează din nou un cuplu, la 26 de ani de când au divorţat, potrivit presei de peste Ocean. Reginei muzicii pop i-a ieşit planul de minune şi a reuşit să-l facă pe Sean să îi cadă din nou în mreje şi să se întoarcă în braţele ei.

Mai mult, artista nu doar că i-a activat din nou sentimentele, dar l-a convins chiar să o însoţească în turneul ei Rebel Heart Tour.

Drept dovadă, celebrul actor a fost surprins în primul rând la concertul Madonnei din Vancouver, Canada, ascultând- o încântat pe divă, şi, se pare, o va urma şi în oraşele din SUA, cei doi fiind cazaţi în aceleaşi hoteluri.

După divorţul de Penn, Madonna a declarat, de câte ori a avut ocazia, că încă are sentimente pentru el şi ar da orice să trăiască alături de acesta, pentru că nici un alt bărbat nu a reuşit să o satisfacă fizic şi să o stimuleze intelectual cum a făcut celebrul actor.

libertatea.ro


Distribuie
..