”BOMBĂ” în familia regală britanică! CINE este TATĂL biologic al prinţului HARRY

Distribuie

De mai multă vreme, zvonurile le dau bătăi de cap membrilor Casei Regale din Marea Britanie. Conform acestora, Prințul Harry nu este fiul Charles, ci al unui fost amant din anii ’80 al Dianei, James Hewitt.

Deși zvonurile au fost înăbușite cu fiecare ocazie, un scriitor pe nume Jon Conway a dezvăluit de curând că în interviurile sale cu James Hewitt, pe care le-a făcut pentru o piesă de teatru, acesta ar fi mărturisit că relația lui Diana ar fi început în 1984, cu 18 luni înainte ca Prințul Harry să vină pe lume. Mai mult, acesta nu a confirmat, dar nici nu a negat că ar fi tatăl lui Harry, scrie libertatea.ro.

Se pare că relațiile amoroase dintre prințesa Diana și soțul său Charles au încetat să mai existe încă din 1980, cu 4 ani înaintea nașterii lui Harry. În acest timp, prințesa l-a cunoscut pe James Hewitt, un fost ofițer ai cavaleriei regale. Casa Regală ar fi încercat să mușamalizeze povestea, spunând că relația dintre Diana și James Hewitt a început abia în 1986, după nașterea Prințului Harry.


Distribuie