BOMBĂ! Au o fetiță, dar divorțează după ȘASE ANI de căsnicie! FOTO în articol

Distribuie

Tenismenul elveţian Stanislas Wawrinka, locul 10 ATP, a anunţat că divorţează de soţia sa Ilham, după aproape şase ani de la căsătorie.

Anunțul a fost făcut chiar de către celebrul tenismen, fără să facă publice motivele separării, notează libertatea.ro. „Ne-am bucurat de zece ani plini, cu suişuri şi coborâşuri, aşa cum experimentează fiecare cuplu, dar uneori viaţa este mult mai provocatoare decât sperăm. Ilham şi cu mine am fost binecuvântaţi să creăm o familie când superba noastră fiică Alexia s-a născut în 2010. Am încercat tot timpul să ne trăim viaţa ca o echipă şi o familie, în ciuda provocărilor pe care le-am întâlnit din cauza carierei mele. Spre marele meu regret, acest lucru nu mai este posibil acum”, a spus Wawrinka.

Acesta a adăugat: „Ilham va fi tot timpul mama fiicei mele şi o persoană pe care o iubesc şi o respect mult. Tot timpul vom rămâne ca o familie. Acum, prioritatea mea este să fac totul pentru a o proteja pe Alexia în această perioadă grea. Sper ca fanii şi presa să înţeleagă că mi-am protejat tot timpul viaţa privată”.


Distribuie
..