BOMBĂ! Angelina Jolie îl înșală pe Brad Pitt cu o femeie? Și ce femeie…

Distribuie

Formează un cuplu celebru și sunt mereu în atenția presei, iar ultimul zvon despre Angelina Jolie și Brad Pitt e de-a dreptul… criminal.

Potrivit publicației tabloide GLOBE, Angelina Jolie l-ar înșela pe Brad Pitt, chiar cu una dintre dădacele care au grijă de cei șase copii ai lor.

Conform sursei mai sus menționate, actrița de 40 de ani este foarte apropiată de dădaca Lena Gould, fiind un fel de versiune feminină a lui Ben Affleck, care a înșelat-o pe Jennifer Garner cu bona celor trei copii ai lor.

Cele două au fost surprinse la Londra, ținându-se de mână. Mai mult, se pare că își petrec serile împreună, pălăvrăgind și fiind foarte tandre una cu cealaltă. O sursă a declarat pentru GLOBE că Angelina și Lena își oferă una alteia masaje, se plimbă ca un cuplu cuprins de romantism și petrec mult prea mult timp împreună.

În plus, se zvonește că relația dintre Angie și Brad cam scârțâie de o vreme și e foarte posibil ca actrița să fi găsit în dădaca micuților ei o consolare în această perioadă dificilă.

libertatea.ro.


Distribuie