BOMBĂ! A murit acum 48 DE ANI și a fost ÎNLOCUIT cu o sosie! FOTO

Distribuie

Fostul toboșar al trupei Beatles, Ringo Starr, a făcut o dezvăluire uluitoare. El spune că Paul McCartney, celalalt fost membru al Beatles, aflat în viață, a murit de fapt în 1966 și a fost înlocuit cu o sosie.

Ringo Starr susține că Paul ar fi murit pe 6 noiembrie 1966, după o ceartă cu membrii trupei, iar aceștia, pentru a nu-i dezamgi pe fani, au luat decizia de a-l înlocui cu un artist care îi semăna. Numele celui care i-ar fi luat locul în trupă atâția ani ar fi William Shears Campbell, un artist care îi semăna leit și cu aceeași personalitate jovială ca și Paul McCartney.

”Când a murit Paul, ne-am panicat. Nu știam ce să facem, iar Brian Epstein, managerul nostru, a venit cu ideea de a-l aduce pe Billy Shears ca înlocuitor temorar. Ar fi trebui să fie doar pentru o săptămână sau două, dar timpul a trecut și nimeni nu părea să observe nimic. Așa că am continuat. Billy s-a dovedit a fi un muzician destul de bun, iar prestațiile lui erau parcă mai bune decât ale lui Paul. Singura problemă a fost că nu se înțelegea decloc cu John”, spune Ringo Starr (74 de ani), care, conform propriilor declarații s-a decis să facă această dezvăluire de teama de a nu lua secretul cu el în mormânt. William Shears Campbell, cunoscut ca Billy Shears, a ”disparut”, într-adevăr, din peisajul artistic în 1966.

Starr mai spune că, simțindu-se vinovați că își înșeală fanii, membrii trupei ar fi introdus în piese mesaje care să îi pregătească pe aceștia pentru crudul adevăr. ”Ne simțeam vinovați că i-am mințit. Voiam să le spunem adevărul, dar ne-a fost teamă de reacțiile pe care le-am fi provocat. Ne-am gândit că toată planeta ne va urî pentru toate minciunile pe care le-am spus, dar nu am făcut nimic. În schimb, am introdus indicii subtile pentru a ne ușura conștiința. Când zvonurile au început să apară, eram panicați și am începit să ne certăm mult între noi. La un moment dat a fost prea mult, iar John (Lennon) a decis să plece din trupă”, mai spune Starr.

Zvonurile privind moartea lui Paul McCartney au fost lansate acum 45 de ani, dar cei din anturajul artistului au negat mereu povestea.

Deocamdată nici Paul McCartney, nici vreo persoană din anturajul acestuia nu a ieșit cu vreo declarație legată de spusele lui Ringo Starr, însă jurnaliști din toată lumea au luat cu asalt reședința celebrului cântăreț, presupus a fi mort din 1966 și înlocuit cu o sosie. Mai mult, serviciile secrete britanice au anunțat că vor începe o anchetă pentru a stabili dacă un impostor s-a dat drept Sir James Paul McCartney timp de 48 de ani și a participat la ceremonii alături de Regina Elisabeta II a Marii Britanii.

libertatea.ro


Distribuie
..