Boicot inedit al lui Elton John pentru a-și apăra copiii concepuți in vitro

Distribuie

Cântărețul britanic Elton John, homosexual declarat, a cerut un boicot împotriva casei de modă italiene „Dolce and Gabbana” după ce designerii Domenico Dolce și Stefano Gabbana, ei înșiși gay, i-au calificat drept „sintetici” pe copiii concepuți prin fertilizare in vitro.

Cântărețul britanic și soțul său, David Furnish, au doi copii născuți de o singură mamă surogat. „Cum îndrăzniți să vă referiți la copiii mei frumoși spunând că sunt „sintetici”, a postat Elton John duminică pe Instagram. 
„Gândirea voastră arhaică este în afara timpului, întocmai ca și moda creată de voi. Niciodată nu voi mai purta Dolce Gabbana”, a continuat Elton John, adăugând hashtag-ul #BoycottDolceGabbana. Scandalul a început după ce Domenico Dolce și Stefano Gabbana, care cândva au fost un cuplu gay, au spus despre copiii aduși pe lume prin fertilizare in vitro sunt „sintetici” și au respins mamele surogat spunând despre ele că își „închiriază pântecele. ” În declarații făcute revistei italiene Panorama, cei doi designeri au mai spus că se opun adopțiilor făcute de cuplurile de homosexuali deoarece ei cred doar în familia tradițională. „Sunt gay, eu nu pot avea copii. Cred că nu se poate să ai totul în viață”, a spus Dolce. „

libertatea.ro


Distribuie
..