Beyonce şi Jay-Z, cel mai puternic cuplu din 2013

Distribuie

Formând un cuplu de mai bine de 9 ani, vedetele hollywoodiene,Beyonce şi Jay-Z au fost desemnaţi, potrivit unui sondaj online, cel mai puternic cuplu de vedete din 2013. Odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Blue Ivy, presa americană consideră că familia celor doi este completă şi merită pe deplin titlul de cel mai puternic cuplu.

Beyonce şi Jay-Z s-au cunoscut în 2002, atunci când au înregistrat împreună piesa „Crazy In Love”, pentru primul album solo al cântăreţei americane. De atunci, cei doi artişti americani au câştigat numeroase premii Grammy, şi-au lansat fiecare linii vestimentare şi au lucrat amândoi în industria fimului – Beyonce în calitate de actriţă, iar Jay-Z în calitate de compozitor al unor coloane sonore.

Pe locul doi în acest sondaj s-a clasat cuplul regal din Londra, prinţul William şi ducesa Kate Midletton, simpatizaţi pentru povestea lor de dragoste.

Locul trei în clasament îi aparţine cuplului format din Kim Kardashian şi rapper-ul Kanye West. Poate părea surprinzător, dat fiind faptul că Kim a mai fost căsătorită, iar căsnicia ei anterioară,  nu a durat decât doar câteva ore. În pofida acestui lucru, cuplul a luat această poziţie înaltă datorită  audienţei reality show-ului “The Kardashian’s” a cărei protagonistă este şi  Kim Kardashian.


Distribuie
..