Beyonce și Jay-Z așteaptă cel de-al doilea COPIL. Au apelat la o MAMĂ SUROGAT

Distribuie

În timp ce Beyonce este ocupată cu conducerea planetei, se pare că o mamă surogat își va asuma responsabilitatea de a aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Au trecut trei ani de la venirea pe lume a lui Blue Ivy, așa că nu este o surpriză pentru nimeni că cei doi vor să își extindă familia. Se pare că în ultimele luni, cântăreața de 33 de ani a tot încercat să rămână însărcinată, dar fără succes. Cu ceva vreme în urmă, artista a vorbit foarte deschis despre avortul spontan prin care a trecut înainte de a rămâne însărcinată cu Blue. Prin urmare, Beyonce este speriată de posibilitatea unei alte sarcini cu probleme, așa că o mamă purtătoare pare a fi soluția cea mai bună.

Soții Carter au dorit să elimine orice fel de risc, astfel că, după ce toate documentele necesare au fost întocmite, nu a mai durat decât aproximativ două luni până când au găsit femeia potrivită care să ducă sarcina la capăt. Aceasta s-ar afla în stadiul incipient al sarcinii, de aceea Beyonce și soțul ei nu au făcut încă un anunț oficial.

Mai mult decât atât, se pare că Jay-Z speră ca acest copil să-i ajute să-și salveze căsnicia, lucru deloc surprinzător, având în vedere ultimele zvonuri apărute în presă.

libertatea.ro


Distribuie
..