Beyonce este pe cale să divorţeze! Iată cu cine a înşelat-o Jay Z | FOTO în articol

Distribuie

Zvonul unui divorţ între Beyonce şi Jay- Z, cel mai bogat cuplu de la Hollywood, pare să se confirme din ce în ce mai mult. După ce presa a anunţat că ei ar fi la un pas de despărţire din cauză că rapperul nu-şi îndeplineşte atribuţiile de soţ şi tată, o altă publicaţie scria ieri că Jay-Z şi-a înşelat soţia cu fosta Miss Belgia, Claudia Scheelen.

În ultimele săptămâni au apărut tot mai multe zvonuri care anunţau că Beyonce (32 de ani) şi Jay-Z (43 de ani) au probleme în căsnicie şi că artista se gândeşte serios la divorţ. Deşi prietenii apropiaţi ai cuplului au declarat că ei fac eforturi să-şi salveze căsnicia, se pare că Jay-Z şi Beyonce au ajuns iar la cuţite, după ce mai multe publicaţii au anunţat că rapperul şi-a înşelat soţia, luna trecută, cu fosta Miss Belgia, Claudia Scheelen (27 de ani).

Jay-Z s-a distrat şi a flirtat cu Scheelen într-un club din Antwerp, unde a susţinut un concert. Potrivit martorilor, rapperul a cheltuit peste 8.000 $ pe şampanie, declarându- se fascinat de compania blondei, căreia i-a declarat că, deşi a fost peste tot prin lume, el nu a văzut nicăieri fete mai frumoase decât cele din Antwerp, scrie libertatea.ro.

Mai mult, se pare că ei au continuat “distracţia” şi după ce au plecat din club, iar Claudia susţine că ţine încă legătura cu celebrul rapper, care o sună non-stop. Toate acestea, dar şi purtarea soţului ei ar fi indignat-o pe Beyonce, iar prietenii lor se tem că divorţul este iminent acum.Distribuie
..