Beyonce a sărit de pe cea mai înaltă clădire din emisfera sudică. IMAGINILE VIDEO te vor lăsa fără răsuflare

Distribuie

Beyonce a uimit în această vineri, cu o faptă extrem de riscantă: a făcut bungee jumping, de pe clădirea Sky Tower din oraşul Auckland din Noua Zeelandă, considerată cea mai înaltă construcţie din emisfera sudică. Soţia rapperul Jay-Z a sărit de două ori de pe Sky Tower din Auckland, cu doar câteva ore înainte de a susţine, vineri seară, un concert în capitala acestei ţări.

O sursă prezentă în acea clădire, un renumit obiectiv turistic, spune că a fost şocată să o vadă pe vedeta americană, în vârstă de 32 de ani, sosind neanunţată alături de bodyguarzii ei, în jurul orei locale 10.30, scrie mediafax.ro.

„Şi-a schimbat hainele în echipamentul de bungee jumping într-o cameră şi apoi a fost condusă cu ascensorul direct pe acoperiş. A fost dificil să o văd când s-a întors, pentru că avea foarte mulţi bodyguarzi cu ea. Totul s-a întâmplat foarte repede, iar administratorii turnului au ţinut această vizită în secret, pentru că nu au dorit să se afle şi nu au dorit să rişte ca o mulţime de fani să se adune în faţa clădirii pentru a privi acele salturi. A făcut toate aceste lucruri trecând aparent neobservată”, a dezvăluit acea sursă pentru publicaţia Herald on Sunday.

Beyonce a apreciat atât de mult primul salt, încât a cerut imediat permisiunea de a sări şi a doua oară.

Apoi, artista „a dispărut din clădire la fel de repede cum a ajuns”.

Cântăreaţa a postat apoi pe contul ei de pe platforma Instagram o fotografie care o prezintă în timp ce se pregătea pentru acel salt de pe Sky Tower, o clădire ce are o înălţime de 328 de metri, considerată cea mai înaltă clădire din emisfera sudică.

Beyonce susţine în această perioadă un turneu mondial, „Mrs. Carter Show”, ajuns în Noua Zeelandă şi Australia, care se va încheia cu un concert la New York pe 22 decembrie.

Beyoncé Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor ’90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).


Distribuie
..