BĂTUT ÎN CUIE: Nicu Ţărnă a anunţat data nunţii

Distribuie

Unul din cei mai râvniţi burlaci din R.Moldova va renunţa la viaţa de holtei peste două luni. Nicu Ţărnă a declarat că a stabilit data nunţii: pe 26 iulie, artistul va intra în rândul bărbaţilor însuraţi.

Actor de Teatru de Revistă „Ginta Latină”, solist al trupei „Gândul Mâţei”, prezentator radio şi tv, Nicu Ţărnă a anunţat în februarie că urmează să  spună „Adio!” burlăciei şi să-şi oficializeze relaţia cu logodnica sa, Cristina Cojocaru.  Clipa mult aşteptată a venit – artistul a declarat că îşi va uni destinul cu iubita sa, pe data de 26 iulie, într-un local de lux din Chişinău, scrie Apropo Magazin.

Cei doi s-au cunoscut în timpul unei emisiuni televizate în anul 2012, iar de atunci Nicu şi Cristina formeză un cuplu perfect. 

 Artistul s-a arătat reţinut în dezvăluirea detaliilor despre nuntă, însă a anunţat că au ales deja naşii. Aceştia nu aparţin showbizului, deşi sunt persoane publice.  Evenimentul va fi unul ascuns de ochii presei şi va avea un contingent restrâns de oameni.
Foto: Jurnaltv

” Nu vom avea o nuntă pompoasă, de fiţe, ci una într-un cadru restrâns, cu respectarea tradiţiilor româneşti. Ne dorim ca toţi cei prezenţi la frumosul eveniment din viaţa noastră să se poată distra şi să se simtă bine. Astfel, presa nu va avea acces la nuntă”, a povestit Nicu Ţărnă. 

Chiar dacă Nicu  a ales să ţină la distaţă presa în timpul evenimentului, acesta a declarat că în ziua cea mare probabil va organiza o conferinţă de presă, unde va răspunde  la toate întrebările jurnaliştilor.

Cât despre îmbrăcămintea mirilor, Ţărnă spune că aceasta va fi cusută la comandă, modele fiind alese chiar de ei. Mai mult, pantofii de mire vor fi, de asemenea  selecţi, aceştia vor fi lucraţi manual de către bunul prieten al artistului, Valentin Frunză.

Nicu Ţărnă nu uită de „Gândul Mâţei”

Deşi este foarte preocupat de forfota cu ocazia nunţii, Nicu nu uită şi de legendara  trupă „Gândul Mâţei”, care l-a consacrat. Acesta spune că formaţia va lansa în curând  un nou album şi două videoclipuri.
Noi nu suntem genul de artişti care să se laude cu fiecare pas care îl fac. Chiar dacă vom lansa un videoclip ori o melodie, în niciun caz nu vom face tam-tam din asta. „Gândul Mâţei” continuă să muncească în acelaşi ritm, ne vedem de treaba noastră, iar cel mai important considerăm faptul că lumea se regăseşte în melodiile noastre„, a declarat Nicu.

Mai devreme însă, trupa va concerta  în faimosul Bush Hall din Marea Britanie, acolo unde au evoluat legendarele vedete precum King of Lion, Adele, Amy Winehouse.  Spectacolul va avea loc pe 8 iunie şi va fi intitulat  „Keep Calm And Listen  To Gândul Mâţei”.

Zumi.md îi urează  lui Nicu Ţărnă CASĂ DE PIATRĂ şi  realizări faimoase  trupei „Gândul Mâţei”!

Sursa foto: Facebook.com


Distribuie
..