„Bătaie” între Horia Brenciu şi Marius Moga din cauza unei moldovence. Uite ce a făcut Elena Şalaru la Vocea României | VIDEO

Distribuie

Show-ul Vocea României adună şi promovează talentele din întreaga Românie, dar şi din afara ei. Una dintre participantele din acest sezon este moldoveanca Elena Şalaru, care, în ediţia din 9 noiembrie a pus pe jar publicul şi a stârnit o ceartă între antrenorii Horia Brenciu şi Marius Moga.

Elena Şalaru, în vârstă de 22 de ani, a ieşit în scenă, în cea de-a doua etapă – duelul, alături de George Secioreanu, ambii fiind membri ai echipei lui Smiley. Cei doi au interpetat piesa  “Creep” de la Radiohead. Deşi au cântat spectaculos, încât erau abundaţi în aplauze, Smiley a rămas mai mult impresionat de prestaţia lui George şi a ales să colaboreze mai departe cu el.

De aici, lucrurile au luat o cu totul altă cursă. Horia Brenciu şi Marius Moga au văzut în Elena o adevărată „Voce a României” şi nu au vrut să rateze şansa de a o avea în echipă. Astfel că, cei doi s-au confruntat într-o adevărată luptă cu replici şi dezbateri reciproce.

Ai câştigat al doilea sezon cu Julie şi n–o văd nicăieri, nici pe radio, nici pe tv”, i-a reproşat Marius, lui Brenciu.
În replică, Horia i-a răspuns: “Tu vorbeşti despre radio de parcă le dai la fiecare câte unul”. În rezultat, după câteva minute de „război crunt” între cei doi,  frumoasa basarabeancă a decis să urmeze visul de a deveni „Vocea României”, alături Marius Moga.


Elena Şalaru este originară din Chişinău, activează în funcţie de ajutor de contabil şi face studii economice. A venit la concurs însoţită de mama şi sora sa, ultima fiind cea care a insistat, de fapt, să participe la „Vocea României”. Tânăra moldoveancă s-a remarcat instat în ochii juriului, mai ales ai lui Smiley. După prestaţia sa din prima etapă, artistul a ţinut să o îmbrăţişeze pe Elena, dar şi pe sora sa, iar mama fetelor a venit cu o completare din culise : “Îl facem pe Smiley un ginere”.

Iată cum a cântat Elena la audiţiile pe nevăzute:


Distribuie
..