Bani ASCUNŞI acum în parcul central din Chișinău! FOTO

Distribuie

Câteva zeci de bancnote de lei moldovenești au fost găsite ascunse în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” din Chișinău. În loc să-i declare poliției sau să și-i însușească, vizitatorii parcului sunt încurajați să cheltuie banii găsiți în scopuri nobile.

Bancnotele arată altfel decât în mod normal, acestea fiind transformate în diverse figurine origami. Fiecare din ele poartă următoarea inscripție: „Folosește acești bani (+ ceva de la tine, dacă vrei și poți) pentru a-i face cuiva un bine, câtuși de mic, și postează pe Facebook o poză cu felul în care i-ai cheltuit, incluzând hashtagul #MevvLibera. Îți mulțumim că faci lumea asta mai bună. Și nu uita: ești liberă… Cu drag, Mevv”


Este vorba despre campania de promovare a piesei „Liberă” a interpretului autohton Mevv, lansată ieri, care va dura până luni, 31 august, 2015. În tot acest timp, vizitatorii parcului pot căuta bancnotele ascunse zilnic de echipa interpretului.

„În loc să cheltuim o avere pe un eveniment fițos de lansare, am decis că o investiție mai bună ar fi să încercăm să-i facem bine cuiva și să-i provocăm și pe ei, la rândul lor, să o facă. Așadar, timp de trei zile, cei care găsesc acești bănuți au liber la imaginație și generozitate pentru a face ziua cuiva un pic mai frumoasă. E felul nostru de a oferi puțină libertate celor din jur.

Sperăm astfel să creăm un lanț de gesturi nobile care să revitalizeze puțin moralul societății, având în vedere situația delicată în care se află aceasta acum”, declară Mevv într-un comunicat de presă publicat pe www.mevv.co.uk.

Nu este pentru prima oară când interpretul lansează piese în mod neobișnuit. La începutul anului curent, acesta și-a invitat fanii la o petrecere privată într-un troleibuz din capitală, în cadrul căreia a avut loc premiera videoclipului piesei „Dimineața”.

Mevv este un tânăr interpret, compozitor, actor și regizor din Moldova, care s-a impus în mai, 2014, cu piesa Pentru Ea, dar și datorită repertoriului său vast și complet original, precum și interpretărilor energice, întotdeauna live. În mai puțin de un an de la debut, a reușit să ocupe locul 1 în topurile posturilor de radio din Moldova cu toate cele șapte single-uri lansate – Pentru Ea, Să Știi (feat. Guz), Te Iubesc, În Urma Lor, Iartă-Mă, Dimineața și E Ea (feat. Nicu Țărnă) – fiecare din ele


Distribuie