Au trăit cel mai negru COŞMAR! Ele sunt VEDETELE care au pierdut sarcini

Distribuie

Cea mai mare bucurie pentru o femeie este aceea de a deveni mamă, iar cel mai negru moment: să afle că bebeluşul din pântec a murit. Simona Pătruleasa a trăit recent o astfel de dramă, însă nu este singura vedetă care a trecut printr-un aşa coşmar.

A simţit că se termină totul în momentul în care medicul i-a spus că a pierdut sarcina. Simona Pătruleasa, care a declarat în câteva rânduri că îşi mai doreşte un frăţior sau o surioară pentru fetiţa ei de 3 ani, Ingrid, tocmai ce anunţase acum câteva zile că este gravidă în două luni. Din păcate însă, vestea că bebeluşul ei nu se va mai naşte i-a adus un mare gol în suflet, scrie libertatea.ro.

Şi Mihaela Rădulescu a trecut prin trei astfel de experienţe. Mihaela a pierdut, în 2008, o sarcină. Vedeta nu se afla la o primă astfel de experienţă, fiind al treilea eşec de acest gen şi a doua sarcină in vitro pe care diva nu a dus-o la bun sfârşit.

Rivala ei de-o viaţă, Andreea Marin, are în comun cu Răduleasca aceleaşi drame. Fosta prezentatoare de la TVR a fost însărcinată de două ori înainte de a o avea pe Violeta, însă nu a putut ţine copiii.

Relatările „Zânei” din volumul „Preţuieşte viaţa” îşi fac pielea de găină: „Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba. În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă””, a povestit Andreea despre primul eşec.

După câţiva ani însă, situaţia s-a repetat. „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: ‘şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă'”, îşi aminteşte vedeta.

Bianca Drăguşanu nu este străină de o astfel de situaţie. În vara lui 2011, roşcata, care era într-o relaţie cu Adrian Cristea, a rămas gravidă, însă a aflat în timpul unei vizite la medic că fătul nu se dezvolta normal, existând şanse mari ca acesta să se nască cu mari probleme de sănătate. A decis atunci să facă avort. Trei ani mai târziu, Bianca a rămas gravidă cu Victor Slav, pe atunci soţul ei, însă, din nou, problemele ei de sănătate au împiedicat-o să păstreze bebeluşul, fiind nevoită să facă o intervenţie de îndepărtare a sarcinii.
martie 2011 Oana Zăvoranu şi Pepe anunţau că divorţează, însă la puţin timp de când informaţiile au apărut în presă, o altă bombă exploda. De data aceasta din partea medicilor de la Secţia Ginecologie CF2. Bruneta era însărcinată şi, din cauza stresului aceasta suferise un avort spontan.

Nicoleta Luciu a fost cea mai fericită femeie când, pe 22 septembrie 2008, l-a adus pe lume pe micuţul Zsolt jr. După ce a născut primul băieţel însă, vedeta a mai vrut copii. Dar, până să ajungă să rămână din nou gravidă, cu tripleţii, Luciu a pierdut două sarcini.

În martie 2011 Oana Zăvoranu şi Pepe anunţau că divorţează, însă la puţin timp de când informaţiile au apărut în presă, o altă bombă exploda. De data aceasta din partea medicilor de la Secţia Ginecologie CF2. Bruneta era însărcinată şi, din cauza stresului aceasta suferise un avort spontan.

Distribuie
..