Ashton Kutcher, internat de urgenţă la spital din cauza unei diete drastice

Distribuie

Ashton Kutcher a fost internat în spital după ce a urmat o dietă specială care a lăsat cu consecinţe grave pentru sănătatea actorului. Kutcher se dedică în totalitate meseriei pe care o are. În prezent, acesta joacă într-un film despre viaţa lui Steve Jobs, încercând să intre în totalitate în pielea personajului.

Ashton s-a deghizat în totalitate în pielea lui Steve Jobs după ce a ales a slăbit prin înfometare la fel cum co-fondatorului Apple. Însă pentru organismul lui Ashton dieta a fost una prea drastică, astfel încât acesta a ajuns de urgenţă la spital cu dureri foarte mari. Se pare că dieta este un absolut specială, încât Steve Jobs a urmat-o în dorinţa de a se vindeca de cancer.

Filmul „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” este despre viaţa a lui Steve Jobs, inovatorul emblematic şi antreprenorul desăvârşit care a făcut imposibilul, trasând viitorul tehnologiei şi a întregii lumi.

Steve Jobs, co-fondator al companiei Apple, a murit la vârsta de 56 de ani, în urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.


Distribuie
..