Hip Hop despre balabol: Usatîi prezentat în toată „splendoarea” într-un clip remarcabil (VIDEO)

Distribuie

Internauții au făcut din nou haz despre Renato Usatîi și comportamentul acestuia, inclusiv declarațiile lui controversate, pasiunea pentru alcool și karaoke, amintind într-o melodie pe ritmuri de Hip Hop și despre faptul că în afară de vorbe acesta nu a produs nimic, iar de funcția sa de primar de Bălți a uitat, iar bălțenii au uitat că au și primar.

Clipul începe cu înregistrările video de la reținerea lui Renato Usatîi, la sfârșitul anilor 90, despre care presa a scris că au fost făcute în timpul unei operațiuni de reținere a membrilor grupării lui Grigore Karamalak, alias Bulgaru.

În continuare Usatîi este prezentat în diferite ipostaze de care s-ar feri orice politician responsabil – în saună și cu paharul de vodcă în mână, la standul cu băuturi tari dintr-un supermarket, înjurând, etc.

„Visează la adevăr, iar în numele acestuia bea până la își pierde cunoștința pe Rubliovka”, „Bălțenii au și uitat cum arată primarul Usatîi”, iar după Usatîi plânge un locușor de lângă Filat, sunt doar o parte din ritmurile melodiei difuzate de Timpuri Noi Moldovenești, pe care vă invităm să o urmăriți în original:


Distribuie
..