Are SOŢ MILIONAR, dar incredibil CE va mânca şi bea Natalia Barbu de Revelion

Distribuie

Vedetele aleg de obicei ca, de Revelion, să se răsfeţe în cele mai exotice locuri şi să consume cele mai fine preparate culinare sau băuturi, pentru ca anul ce vine să le fie frumos şi îmbelşugat. Frumoasa Natalia Barbu face, însă, o excepţie de la regulă.

Natalia Barbu a ales să facă Revelionul cu ţuică bio.
”Primul Revelion în ultimii 3 ani în care nu mai cânt, ci am ales să stau acasă cu soţul şi copilul”, a mărturisit ea.
„Nu prea mă pricep eu la gătit, bucatele ni le aduc părinţii. Vom avea mâncare gătită în casă, bio. Şi ţuica şi vinul vor fi bio, adică producţia internă”, ne-a declarat Natalia în exclusivitate.
Născută în Bălţi, Republica Moldova, Natalia şi-a construit o viaţă de vis alături de românul cu zece milioane de euro în cont, Nicolae Sota. Cântăreaţa basarabeancă a trăit primul vis românesc acum 16 ani, când a luat premiul întâi la Festivalul de la Mamaia. “Atunci am dat peste oameni greşiţi şi lucrurile nu s-au legat. A trebuit să mă întorc acasă”, îşi aminteşte ea. A revenit dincoace de Prut în 2005 şi a rămas, hotărâtă să-i convingă pe români de calităţile ei artistice. În 2010, în calea ei a apărut Sota. “El m-a căutat şi a fost foarte insistent. M-a invitat în excursii la Cancun şi la Miami. L-am refuzat aproape un an. A trebuit să mă conving că există acea energie care ne leagă.” Şi, în cele din urmă, i-a cedat. În 2011 au devenit soţi şi părinţi.

libertatea.ro.


Distribuie
..