Are o faţă distrusă! Uite ce rezultat au operaţiile estetice făcute în mod excesiv FOTO

Distribuie

Drogurile nu fac deloc casă bună cu alcoolul şi acest lucru se vede cel mai bine pe chipul Donatellei Versace. Creatoarea de modă arată oribil şi faţa surorii lui Gianni Versace este brăzdată de riduri şi este foarte îmbătrânită.

Donatella Versace este una dintre cele mai bogate femei din lume, însă banii nu îi garantează şi un aspect fizic plăcut. Blonda, prezentă la cele mai mari evenimente din lume, pare o pată neagră pe lângă frumuseţile alături de care se pozează, scrie libertatea.ro.

La cei 59 de ani ai săi, sora lui Gianni Versace are faţa brăzdată de riduri, din pricina mai multor operaţii estetice la buze, dar şi din cauza excesului de alcool şi droguri.

În urmă cu un an, creatoarea de modă dădea o declaraţie care şoca întreaga lume: „Cum mă păstrez tănără? Nu aţi aflat? Pentru faţă mi-am injectat Botox, dar pentru trup… Dorm în fiecare noapte în propriul congelator”.


Născută în orasul italian Reggio di Calabria în 1955, fiica unui om de afaceri și a unei croitorese, Donatella Versace a fost cea mai mică dintre cei patru copii. La vârsta de 11 ani, Donatella mergea deja în cluburi de noapte cu fratele ei. Dorința lui Gianni era să o implice cât mai mult în lumea lui și să o determine să se maturizeze. In 1994 a devenit director creativ de la linia Versus, brand trendy și tânăr de la Casa Versace. Azi Donatella e director creativ și vice președinte de la Gianni Versace Spa, titulară a 20% din acțiunile grupului.


Distribuie
..