Are nevoie de BĂRBAT! Vera Brejneva a obligat o fană să-i atingă SÂNII. Iată ce a declarat vedeta

Distribuie

Fiecare concert al Verei Brejneva e o bucurie pentru fani. Actriţa şi cântăreaţa a susţinut un concert de performanță în Ufa despre care se va vorbi încă mult timp. Iată de ce.

La un concert susţinut recent, cântăraţa a declarat că deja şi-a ales câţiva pretendenţi pentru a se mărita, iar mai târziu a invitat cu ea pe scenă o femeie, pe care a obligat-o practic să-i atingă sânii.

Când una dintre fane i-a oferit vedetei un buchet de flori, Brejneva a sărutat-o. Fanii au început să năvălească pe scenă, iar securitatea s-a arătat neputincioasă şi nu ştia cum să-i oprească.

”Dragă securitate, nu vă faceți griji, eu mă descurc şi singură. Am tocuri mari, ascuţite. Dar eu nu înțeleg de ce trebuie să îi opriţi atunci când există bărbaţi … Am o slăbiciune pentru ei.”

”Ador Ufa!” apoi a zâmbit Brejneva. ”Mi-am ales deja câţiva bărbaţi. Eu sunt o femeie, „divorțată”, cu doi copii, şi pot fi o soție perfectă: Știu să spăl vasele, să gătesc, să aspir, să calc cămăşi. Am un apartament, și da, deşi nu e de dorit, dar pot întreţine singură familia, dacă mă voi îndrăgosti nebuneşte.”

Pentru ca să fie mai credibilă, Vera a luat mâna fanei care stătea mai aproape şi i-a pus mâna pe sânii ei.


Distribuie
..