Are 51 de ani şi are o nouă relaţie după un divorţ scandalos. Uite cine este vedeta FOTO în articol

Distribuie

Începutul lui 2014 pare că va fi unul foarte bun pentru Demi Moore, după o lungă perioadă în care aceasta s-a confruntat cu o gravă depresie cauzată de despărţirea de fostul ei soţ, Ashton Kutcher. Acum însă pare că şi-a găsit fericirea în braţele unui tânăr misterios care le-a însoţit pe ea şi fiica ei, Rumer Willis, într-o vacanţă în Mexic.

Se pare că anul 2014 va fi unul cât se poate de bun pentru Demi Moore. Actriţa are încă un trup de invidiat, iar acum, după finalizarea divorţului de Ashton Kutcher, este fericită în braţele altui bărbat, scrie ADPM.

Şi evident, Demi (51 de ani), are o afinitate pentru bărbaţii mai tineri, pentru că noul ei iubit nu pare a avea nicio zi peste 30 de ani. Cu un look rebel şi tatuaje, tânărul părea extrem de îndrăgostit de frumoasă actriţă.

În timpul vacanţei petrecute în Mexic, cei doi păreau ca se simt foarte bine unul în compania celuilalt. Au glumit, au râs, s-au sărutat şi au schimbat priviri pătrunzătoare.

Demi Moore arată absolut senzaţional într-un costum de baie simplu de culoare neagră, iar silueta ei perfectă nu a avut nevoie de alte artificii pentru a fi pusă în valoare.


Distribuie