Arată AŞA şi este VIRGINĂ! Mărturia NEAŞTEPTATĂ a unei superbe actriţe: „Mă păstrez pentru cel care-mi va fi soţ”

Distribuie

Arată incredibil şi este dublura de corp a Emiliei Clarke în serialul Game of Thrones, pentru rolul Daenerys Targaryen, este hotărâtă să rămână virgină până în noaptea nunţii.

Frumoasa britanică a fost deja logodită de două ori, dar insistă că „moralitatea” sa este responsabilă pentru decizia de a nu face sex decât în seara în care va deveni soţie. Mai mult, Rosie este atât de mândră de principiile sale, încât a trecut această informaţie despre ea în profilul de Instagram. „Actriţă. Model. Dansatoare. Dublură oficială a lui Daenerys. Game of Thrones. Virgină până la căsătorie (sic)”, se arată pe contul lui Rosie.

„Îmi place ideea de a mă păstra pentru soţul meu. Am fost logodită de două ori, cu primul iubit am fost împreună trei ani, dar ne-am despărţit brusc, aşa că mă bucur că am rămas virgină”, a declarat Rosie.

Actriţa mărturiseşte că bărbaţii iau determinarea sa ca pe o provocare şi încearcă să o convingă să renunţe mult mai devreme la castitate. De multe ori, admiratorii îi trimit poze cu ei goi, fără să ştie însă că de conturile de social media se ocupă chiar mama lui Rosie.

libertatea.ro


Distribuie
..