Anunţ DUREROS despre Gabriel Cotabiță: „Din păcate, nu se mai poate face NIMIC”

Distribuie

Gabriel Cotabiță trece prin momente de cumpănă! Internat la Spitalul Floreasca din Capitală, în secția de terapie intensivă, artistul se luptă pentru viața sa, însă speranțele de recuperare sunt puține.

Într-o declarație oferită în exclusivitate pentruZiarul Ring, Adrian Enache, bun prieten și coleg de breaslă, a mărturisit că veștile privind starea de sănătate a lui Cotabiță sunt rele.

„Noi ne rugăm pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce… Am vorbit cu Mihai Pocorschi (colegul lui Cotabiță în trupa VH2 – n.r.), iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcționează creierul și că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum”a declarat Adrian Enache.

Potrivit sursei citate, Mihai Pocorschi a confirmat informația că Gabriel Cotabiță nu are deloc „activitate cerebrală”, precizând că respectă dorința familiei de a nu oferi informații despre starea artistului. „Nu există activitate cerebrală, din câte știu eu. De ce să spunem că e mort sau că nu e mort?! Toată lumea are speranță. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ascunde nimeni informațiile, cert e că nu și-a revenit”, a declarat, pentru „Ring„, Mihai Pocorschi.


Distribuie
..