Antonia, SCHIMBARE radicală de LOOK! Cum au reacționat fanii ei

Distribuie

Antonia și-a uimit admiratorii cu un look complet schimbat: brunetă și cu breton.

Cântăreața a făcut publică o fotografie din timpul unui concert, în care apare brunetă și cu breton și îmbrăcată într-o rochie lungă. Ipostaza i-a luat prin surprindere pe fani, care nu se așteptau să o vadă astfel, mai ales că artista i-a obișnuit cu un stil total diferit. Mai mult, cei mai mulți dintre admiratorii care au privit imaginea sunt dezamăgiți de schimbare, deși nu este clar dacă Antonia poartă perucă sau chiar și-a vopsit părul. ”Nu îți sta bine cu breton!!! Sincer”, ”Ce-i cu bretonu’ ala?”, ”Antonia nu îți sta bine cu breton si îți sta foarte bine blonda. Așa sa ramai la par, blonda”, sunt doar câteva dintre opinii.

Deși a născut a începutul acestui an, Antonia arată extrem de bine, are un trup tras prin inel și nu s-a sfiit să îl arate în toată splendoarea, în ultima vreme.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și mai admirate cupluri din showbiz și au împreună un băiețel, care îi face fericiți. Cei doi și-au făcut publică relația după mult timp în care au ținut-o departe de ochii lumii. Antonia mai are o fetiță, pe nume Maya.

 


Distribuie
..