Antonia, revenire spectaculoasă după ce a devenit mămică! A slăbit 10 kilograme şi e mai sexy ca niciodată

Distribuie

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul autohton şi continuă să-şi păstreze această titulatură chiar şi acum, după ce a adus pe lume doi copii, în decursul a patru ani.

La doar 25 de ani şi la doar două luni de când a devenit mămica unui băieţel, Antonia şi-a revenit spectaculos şi este mai sexy ca niciodată, căci a slăbit 10 kilograme, fără prea mari eforturi.

Potrivit SpyNews, ea nu a urmat diete drastice, deoarece are un metabolism bun: “Nu fac nimic special în ceea ce priveşte antrenamentele: mers pe bandă, multă izometrie (exerciţii statice). Am încredere în Sasha şi ştiu că împreună cu el voi reuşi să ajung din nou în formă. Oricum, mi-am revenit repede după sarcină, pentru că înainte făceam foarte mult sport şi aveam o dietă echilibrată. De aceea, am şi luat puţine kilograme, cam 10, pe care le-am şi eliminat rapid”, a declarat Antonia, potrivit jurnaliştilor de la SpyNews.

Antonia este mama a doi copii, Maya, care a rezultat din casnicia cu Vincenzo Castellano, în 2010 şi Dominic, care este rodul iubirii dintre ea şi Alex Velea şi care s-a născut pe 27 decembrie 2014.


Distribuie
..