Antonia plânge din cauza fetiţei sale. Află de ce nu a văzut-o de 4 luni – FOTO

Distribuie

Antonia trece printr-o perioadă extrem de grea, pentru că despărţirea de fiica ei, Maya, pe care nu a mai văzut-o de aproape patru luni, o macină. Într-un recent interviu pentru un post Tv din România, Antonia a vorbit cu lacrimi în ochi despre greutăţile pe care le întâmpină pentru a fi alături de fetiţa ei, iar cea mai mare dorinţă a cântăreţei este aceea ca, măcar de Crăciun, cea mică să fie alături de ea.

„Mi-e dor de aia mică. Nu a mai venit de mult timp, de la ziua ei, de pe 27 august, când am petrecut două zile împreună. E cam tristă situaţia, probleme cu divorţul. Aş vrea să se rezolve totul”, a explicat Antonia cu lacrimi în ochi.

„Mi-ar plăcea ca de Crăciun să o pot avea. Anul trecut a fost unul destul de urâțel pentru mine, pentru că m-am despărțit și a fost momentul mai sensibil…”

Antonia, când nu este artistă, în general este fericită, dar acum trece printr-un moment, care acum este mai greu, scrie libertatea.ro
„Toată lumea mă întreabă acest lucru și în general nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală pentru că nu este necesar. Adică nu vreau.  Uneori sunt niște lucruri foarte intime și nu vreau să vorbesc despre ele, dar de la o vreme prea multă lume m-a întrebat „Ce am? Ce am?”. Adevărul este că îmi este dor de cea mică, de Maya. Nu este vreun secret sau ceva de genul. Aș vrea să se rezolve toată problemă asta, să nu fie nicio dramă, e aiurea.”

Maya în prezent se află în grija bunicilor, în Italia, în timp ce Antonia şi fostul ei soţ, Vincenzo Castellano, încearcă să-şi rezolve despărţirea. Copila a moştenit întru totul frumuseţea mamei ei, însă a stârnit în numeroase rânduri nu doar admiraţia, ci şi compasiunea fanilor care i-au reproşat cântăreţei faptul că nu are grijă de micuţă.


Distribuie
..