Antonia și Alex Velea stau cu sufletul la gură! Veşti proaste pentru COPILUL lor

Distribuie

Însărcinată în aproximativ patru luni, Antonia a trecut, pe rând, de la extaz la agonie şi invers. Ea nu poate fi pe deplin fericită cu Alex Velea, cu care aşteaptă un copil, întrucât nu este divorţată, existând astfel riscul ca bebeluşul pe care-l va naşte să-l aibă ca tată, în acte, pe Vincenzo Castellano.

Artista a încercat să ajungă la o înţelegere cu cel care îi e încă soţ, dar toate tentativele au eşuat, partenerii punând, pe rând, condiţii respinse de celălalt. Aşa că totul a rămas să fie decis la tribunal, scrie libertatea.ro.

După luni de aşteptare, Antonia a primit, în sfârşit, şi o veste bună. Toate actele necesare pentru divorţ, pe care instanţele din România le-au trimis în Italia, conform procedurilor internaţionale ce trebuie îndeplinite atunci când unul dintre soţi nu este cetăţean român, au ajuns acum pe masa magistraţilor de la noi.

Va dura cel puţin patru luni

Astfel că urmează ca Judecătoria sectorului 2 să fixeze şi primul termen de judecată a dosarului.

“Antonia va divorţa în maximum patru luni de când se va stabili primul termen. Întrucât s-au îndeplinit toate formalităţile, ne aşteptăm ca acesta să se pronunţe cât mai repede

”, a declarat, pentru Libertatea, avocatul artistei, Ioan Todan. Cu puţin noroc, căsnicia s-ar putea desface înainte de naştere, iar Velea ar putea înregistra copilul pe numele lui.

Dacă însă divorţul nu se pronunţă înainte de naştere, copilul va lua numele de Castellano, iar Alex Velea îl va putea recunoaşte doar în urma unui test de paternitate şi a unei decizii judecătoreşti.

Însă până la prima înfăţişare în procesul de divorţ, Antonia şi Vincenzo se vor întâlni la tribunal într-un alt dosar. Pe 11 septembrie, artista va afla dacă procesul privind stabilirea domiciliului fetiţei ei se va judeca în Italia, cum a decis prima instanţă, sau în România.


Distribuie
..