Antonia explică de ce nu a DIVORŢAT de Vincenzo: „Vreau să se rezolve cât mai repede”

Distribuie

Antonia şi Vincenzo se luptă în continuare în instanţă pentru custodia micuţei Maya. Cântăreaţa nu are de gând să renuţe la proces, aşa cum s-a zvonit, şi este conştientă că are nevoie de multă răbdare.

Cântăreaţa trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei, dar gândul că nu o are alături şi pe Maya îi umbreşte liniştea. Antonia pare să se obişnuit cu lipsa fetiţei ei, pe care o vede doar când merge în Italia, dar nu are de gând să renunţe la procesul cu Vincenzo.

„Perioada asta încerc tot posibilul să trăiesc o normalitate, să spun aşa. Am dat viaţă pentru a doua oară, mă bucur că este lângă mine, dar ştiti că mai lipseşte ceva care este foarte important. Vreau să se rezolve cât mai repede… E o situaţie care ţine de lege şi durează chestiile astea. Când vrei să divorţezi trebuie să le faci pe ambele la pachet. Şi dacă oamenii nu se înţeleg cu programul copilului, nu ai cum… De la Maya îmi iau puterea şi susţinerea şi de la Alex. Nu renunţ. Cum să renunţ? O mamă niciodată nu renunţă!”, a declarat Antonia la Antena Stars.

libertatea.ro


Distribuie
..