Antonia e GRAVIDĂ. Afli aici cine e TATĂL

Distribuie

Veste şoc în showbiz! Antonia este însărcinată în trei luni şi jumătate. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă pe Facebook, prin intermediul unui mesaj emoţionant!

După luni de zile în care şi-au negat relaţia, Antonia şi Alex Velea aruncă bombă: vor deveni părinţi! Totul într-o perioadă în care artista se află în plin scandal cu viitorul fost soţ, Vincenzo Castellano, cu care se lupta pentru custodia fiicei lor, Maya.

„Trăiesc o perioadă frumoasă în viaţa mea pe care îmi doresc să o împărtăşesc cu voi, fanii mei, cei care m-aţi susţinut necondiţionat până acum Vă mulţumesc pentru tot! Am o veste care îmi bucură sufletul şi care mă face să simt multă iubire după o perioadă foarte dureroasă şi dificilă din viaţa mea.

Sunt însărcinată, iar anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Sunt foarte fericită şi îmi doresc să simtiti cu toţii cel puţin tot atâta fericire!

Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetiţa mea pentru care voi face orice să o am lânga mine şi să îmi petrec tot timpul cu ea.

Îmi doresc ca viaţa să îşi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să îşi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă, de comun acord, în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya. Şi ea are dreptul la fericire alaturi de noi doi, părintii ei şi vom decide împreună ce este mai bine pentru ea”, a scris Antonia pe Facebook.

spynews.ro


Distribuie
..